lauantai 12. heinäkuuta 2014

Sumon visiitti Roppa-mamman luona

Sumo kävi meitä moikkaamassa viime viikolla Jannan ja Jennan nauttiessa Robinista .Olipa mukava vierailu.Roppa nautti suunnattomasti Sumon kanssa leikkimisestä,se antoi sen leikkiä kaikkein arvokkaimman lelunsa kanssa.Siis Kalevi sorsan.Muut koirat meillä eivät saa sitä tehdä ja muutenkin leikkiminen onnistuu vain Sissin kanssa.(Sylvin kanssa tunteet kuumenevat oitis ja Kiira taas haluaa leikkiä yksin,aiemmin kylläkin se leikki Syken kanssa)


Kävimme uimassa Vääräjärvellä ja reilun kilometrin matka yli korkeiden kallioiden sujui Sumolta tosi hyvin.On pojalla voimaa pikku jaloissa!Sissin perässä se juoksi edestakaisin metsässä.Uimistakin tuli kokeiltua,vaikka ranta ei ole paras mahdollinen pienelle ensikertalaiselle.Tulipa Sumolle korkattua uiminen!



Uinnin jälkeen.

Kauniisti ne leikkivät Kalevin kanssa.Sumo ei olisi saanut kovin kovasti vetää lelua,hampaiden poiston jälkeiset ompeleet olivat vielä alaleuassa,mutta tuskinpa se olisi sitä tehnytkään,jos ne olisivat ollet arat.

Kalevit kainaloissa

Kalevi suussa

 
Kalevi maassa
 
 
Kalevi ilmassa
 
Sainpas!Kalevi Sumon suussa


En ole koskaan kiinnittänyt huomiota,kuinka koirat hakevat kypsiä marjoja pensaista.Vadelmat ja mustikat,myös mansikat,omenat ovat mieleisiä koirilleni.Sumo näytti ,kuinka se käy.Kasvimaalle tullessa se nosti hieman kuonoa ylöspäin,haisteli mansikkamaan suuntaan ja kävi poimimassa isoimmat ja kypsimmät marjat näppärästi suuhunsa!Hajun perusteella.Itse huomattavasti huonommalla hajuaistilla varustettuna etsin värin perusteella!


Janne ,pentutestaaja,oli oikeassa,nämä pennut osaavat käyttää kuonoa!Eikun tätä taitoa hyväksi käyttämään.
Mikä onkaan parempaa aivojumppaa kuin käyttää koiran parasta aistia!Tai kanttarellien etsintä !
Taatusti isot saalit !


Täällä se on jossain....




Kun Sumo sitten lähti Petran kanssa hakemaan tyttöjä konsertin loputtua,kävi Roppa levottomaksi.Se kiersi Petran autoa,ulisi ja oli selvästi huolissaan.Tämä oli ensimmäinen kerta,kun se selvästi etsi ja kaipasi pentujaan.Enkä ihmettele.Olihan Sumo yksi näistä reippaista ja hienoista Ropan ja Klenin pennuista.
Toisaalta on ollut suuri ilo lukea ja osaa näitä pentuja tavatakin,kun huomaa,kuinka hyvää huolta pennuista omistajat ovat pitäneet.Lämmin kiitos ! Myös Ropalta!Poiketkaa käymään jos ehditte!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti