tiistai 3. toukokuuta 2011

Sissin kevättä toukokuun vaihteessa

Annetaan taas Sissin kertoa:
"Pomon mielestä jotkut match-show:t ovat ihan hyviä harjoituksia.No joo,ihan kiva tavata uusia kavereita,mutta jotkut tädit ovat kyllä aika huonosti käyttäytyviä.Kutittavat ihan yllättäin joka paikasta.Mutta se oli mukavaa,kun siellä oli ihan tutun näköinen poika-koira.Sehän oli isoveljeni Ruffe Mara-pomon kanssa.
Äiti-Roppa on opettanut uusia temppuja,mutta tuo kiipeäminen on aika vaikeaa.
Eilen meille tuli tutun näköinen kaveri kylään.Aluksi se oli eri näköinen,jotenkin karvaisempi,mutta Pomo nappasi sen syliin ja hetken päästä pihalla oli kasa ruskeita ja valkoisia karvoja.Aluksi se kaveri näytti kovin vaaralliselta,joten tein sille heti selväksi,että minä olin sitä suurempi.Vaikka se olikin ihan tosi mukava ja hauska painikaveri,ja tuoksui hurjan hyvältä.Pomo sanoi,että se oli minun isosiskoni Ninni.Ninnistä oli tullut iso tyttö ja se käytti housuja sisällä.Kummallista.
Ninni on tosi taitava,osaa hypätä syliin yhdellä ponnistuksella.Lisäksi se osaa jo meikata,vaikka Ninnin Pomo ei ollut yhtä ilahtunut.
Heidän päiväpeitto oli ollut värikokeilujen alustana.Ninni oli kyllä kiva,toivottavasti tapaamme taas joskus.Mutta niistä housuista en kyllä tykännyt,toivottavasti minun Pomoni ei huomannut niitä.
.

1 kommentti:

  1. Voi ihana Sissi, että sinäkin osaat kiivetä puuhun! Minäkin aina kiipeän, tai kiipesin ennen, mutta nykyään ihmiseni kieltävät. Välillä onnistun kyllä salaa vähän kiipeään...
    terkuin Jetti

    VastaaPoista