maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kurkien kosiotansseja ja rantapallo vatsassa ?

Lauantaina kevätilma parhaimillaan:vettä ja räntää sekaisin ja lämpötila nollan kummallakin puolella.Hieman hampaita kiristellen vaihdoin Hesarin lukemisen ja toisen kahvikupin raikkaaseen aamun lenkkiin koirien kanssa.Joen reunaa pitkin kulkiessamme kuulin,kuinka kurjet olivat saapuneet toiselle puolelle jokea olevalle peltoaukeamalle.Tuttu pariskunta,jonka pesintää ja poikasen kasvatusta olemme saaneet seurata jo neljän kesän ajan.Aamun vesisateessa sain seurata upeaa kosiotanssia:kurjet niiailivat,ojentelivat kapeita koipiaan ja välillä pyörähtelivät trumpetti-musiikin soidessa.Sitten ne nousivat täyteen pituuteen,ojensivat siivet aivan auki toisiaan vasten! Yritin kuvata ,mutta valitettavasti välimatka oli aika pitkä

Iltapäivällä taas aurinko paistoi ja koirat nautiskelivat ,Kiiralla tietty taas keppi.

Sylvin ja Sissin iloittelua


Ropan viimeinen viikko on jo raskasta aikaa.Vatsanahka kiristää,olo on tukala,mutta onneksi ei pitkää aikaa!Ruoka vielä maittaa,mutta lenkit teemme Ropan kanssa vain kahden .
Roppa ja Sissi,hieman eroa vatsanympäryksessä.No,pian Sissi pääsee leikittämään sisko- ja velipuolia!

4 kommenttia:

 1. On se iso tuo masu, aivan valtava, huh huh. Meselle äsken näytin Ropan kuvaa ja se lähetti tassua heilutellen terkkuja ja tsemppii synnytykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mesemiehelleni terkkuja!Odottelenkin sinua tänne synnytykseen tueksi,eikö isien läsnöolon tiedetä vähentävän jännitystä!Rakkaudella,Roppa

   Poista
 2. Voi miten valtava Ropan masu onkaan! No onneksi kohta siltä osin helpottaa :) Kovasti terkkuja sinne mammalaan kaikille, peukut alkaa jo pikkuhiljaa nouseen ylöspäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista!Hieman jo jännittää,miten ja koska ne meseropat tulevat!Onneksi talviloma alkoi tänään!

   Poista