keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Meseropat kohta 3 viikkoa


Mamma pesupuuhissa


Pennut kasvavat kovaa vauhtia.Pave painaa jo yli kilon, ja pienin typykkä Pippa yli 850g.Tällä viikolla ne ovat saaneet maistella jauhelihaa ja ei ollut epäillystäkään,etteivätkö olisi lihansyöjiä.Kaverin suupieliä nuoltiin innolla vielä monta minuuttia syömisen jälkeen.Hajuaistikin toimii! Yritin ottaa kuvia,mutta se ei vain olekkaan enää helppoa!Pentulaatikossa on aika touhu syömisen jälkeen,hyvää kuvakulmaa on vaikea saada.Toisaalta poseraus-kuvissa pentu jäykistyy ja laatikossa jo ketterästi liikkuva söpöläinen on jäykistynyt karvakasa!Tässä muutamia otoksia:

                                                          Pippa ja Pihka

                                                      Pena

                                                     Pave

                                                    Pippa

                                                 
                                                       Poke

 

Pilvi,josta tulee Blueberry  "Mustikka"


Tässä Pena ja Pilvi

Huomasin,että Pälvi oli jäänyt kuvaamatta.No,otan huomena neiti Brunetesta kuvan,nyt se nukkuu veljien ja siskojen kanssa aivan umpiunessa.Taitaa se sänky kutsua kasvattajaakin,olen nimittäin tämän viikon ja ensi viikon sorvin ääressä, ja päivän pituus tuntuu jo silmissä.Helatorstain jälkeen jään kesälomalle-ihanaa-ja saan seurata Meseroppia koko päivän.

5 kommenttia:

  1. Kylläpä ovat kauniita! Tuskin maltan odottaa, kun pääsen niitä nuuskuttamaan ja paijaamaan. Kunhan olet lomalla, niin kuun loppupuolella jos saisi tulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai Mesen kasvattaja on tervetullut!Aika södejä,vaikka katselenkin ruusunpunaisten lasien takaa...

      Poista
  2. Joakim 10v kyselee onko pentujen hoitaminen työlästä, meneekö siihen paljon aikaa päivässä? Ja toinen kysymys: Miksi poikasten nimet alkaa P:llä?
    Judit 4 v haluaa kertoa, että toivoisi voivansa kouluttaa yhtä pennuista (Pave on hänen suosikki) ja piilottaa sille nappuloita. Myös kauppaleikki pennun kanssa on toiveissa, pentu voisi kuulemma "ostaa" Juditin huoneesta pehmolelun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pentujen hoitaminen ole työlästä,ne vain täytyy laittaa aina pieneen häkkiin siksi aikaa kun "pesä"ja lattia pestään.Siellä ne "jodlaavat" eli kiljuvat:Me ei haluta olla täällä!Nimet alkaa siksi P:llä,että oikeat rekisterinimet alkaa B:llä ja kivoja lyhyitä nimijä en keksinyt B:llä.P on melkein B!Juditille terveisiä,että se nappuloiden piilotusleikki on oikein hyvä leikki.Toki kauppaleikkikin sopii varmaan.Pave on kyllä kiva,mutta Penakin on tosi vekkuli.Puhumattakaan Pokesta!Joko teillä on nimi?

      Poista
    2. Jalo tai itseasiassa Jalo-Petteri (ei sentään Jani-Petteri) on Joksun keksimä nimi. Sehän voisikin olla oiva valinta näin jalosukuiselle rotukoiralle:) Kaikki pennut näyttää vallan mainioilta kuvissa! Penalla on hauskat "aurinkolasit"

      Poista