maanantai 18. kesäkuuta 2012

Penasta tuli Ako, ja kotiinlähdön haikeutta

Penasta tuli Ako;lyhyt ja ytimekäs nimi.Penoja on ilmeisesti aika monta,mutta Ako-nimeä ei ole vielä kuultu agi-radan ympärillä.Kiva nimi.Urokset ovat siis Jalo,Ako ja Milo ja narttujen nimet Tyyne,Maisa,Pihka ja Kaisa.Ako  piristyi aamupäivän haikeuden jälkeen ja se nautti täysin siemauksin ainoan pennun etuoikeuksista.Se sai seurata minua pihassa melkein joka paikkaan.Se leikki Sissin kanssa täysin siemauksin,myös Sissi otti kaiken irti!Ruokakin alkoi maittaa,yöunet se nukkui levollisesti sohvan vieressä.

                                                  Ako huomasi lammikon vesiliskot


Sitten Akon omistajat Jenni ja Timo tulivat hakemaan sitä omaan kotiin.Hyvää kotimatkaa,Ako ja mukavia länderi-päiviä Vili-parssoni-isoveljen kanssa.Tiedämme,että saat hyvän elämän,johon kuuluu myös agilityn tuomat ilot.

Näin yksi vaihe on takanapäin,pentulaatikko purettiin ja lelut nostettiin pois lattialta.Haikealta tuntui,missä olivat pienet märät kuonot ja niistä tulevat loputtomattomat pusut,lammikot lattialla ja iloiset hännänheilutukset.Mutta näinhän sen pitikin mennä,niiden tehtävänä on nyt tuoda iloa niiden uusille omistajille.Meillä on Kiira,Syke,Roppa ja Sisselsson,joilta saamme iloa,myös märkiä pusuja!

1 kommentti:

  1. KIITOS Erna kaikesta, saattelit kivasti meidät alkuun länderipennun kanssa ja olet selvästikin hoitanut oman osuutesi hyvin.Yksi sana kuvaa mielestäni Jaloa parhaiten ja se sana on "tasapainoinen" -koiralla tuntuu olevan mahtava luonne; pentu ei turhia hötkyile, on terveen terhakka ja utelias -ja oppivainenkin vielä; istuu ja tekee pissat käskystä jo nyt!?!

    VastaaPoista