sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Keskikesää


Huh huh,onpa siitä aikaa ,kun bogia on päivitetty.Tuntuu aika menevän kovaa vauhtia eikä tietokoneen ääressä "nörtteily" ole tosiaankaan mielipuuhaa,jos ulkona on upea kesä.
Sylvin leikkaus onnistui hienosti.Siitä on reilut 2 viikkoa ja pieni kuoppa ja lyhyt karvoitus silmäkuopassa muistuttaa ainoastaan siitä .Se tulee toimeen hienosti yhdellä silmällä,liikkuminen sujuu hienosti.Se on iloinen ja touhukas,sama Sylvi kuin ennen .
Viikonloppunna olimme taas Tammisaaressa ja koirat touhusivat entiseen malliin.Ropasta on tullut innokas uimari,Kiiran perässä se käy hakemassa keppejä.Sylvi ja Sissi uivat myöskin,tällä kertaa Sissi vähän vähemmän.
                                                  Sylvi ja Roppa
                                                  Sylvi hörppäsi vähän vettä,Kiira takana
                                                    Sylvi ja aallot     
                                                  Kihara-Kiira ja keppi

                                                    Sissi

Sissillä on ensimmäistä kertaa kunnon juoksu.Onhan sillä ollut juoksut jo pari kertaa,mutta nyt tuoksut ovat niin hyvät,että Roppa-mammakin on ihan sekaisin.Välillä Sissi hermostuu tunkeilevalle mammalle ja käsilaukku heiluu.Roppa näyttää tällä hetkellä varsinaiselta rakki-koiralta:pentujen jälkeinen hormoonimuutos (toki 7 viikon imetyskin)irrottaa karvapeitteen lattialle!
Tänään lenkillä löysin jotain,mitä en ole koskaan ennen nähnyt.Upea lehtopöllön poikanen oli kuolleena metsässä.Olen vuosien aikana nähnyt aikuisen linnun leijailevan aamun hämärässä tai närhi-parven ahdistelevan sen päivänokosia kuusen suojassa,mutta koskaan en ole löytänyt sen pesää tai nähnyt poikasia..Todella ikävää,että yhden poikasen elämä päättyi näin lyhyeen Poikasella oli jo täysi höyhenpuku,upeat kynnet ja tuikea ilme.Toisaalta löyty tukee sitä tosiasiaa,että metsä on täynnä upeita asioita,joita me emme näe!

1 kommentti:

  1. Onnittelut Sylvin leikkauksen onnistumisesta ja terkut kotiväelle Jalolta + laumalta. Jalopeno-poika on hurmannut kaikki sukulaisemme ja ystävämme reippaudellaan + fiksuudellaan, kyllä länderi vain oli oiva valinta:)

    VastaaPoista