sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Wilma Sissiä tapaamassa

Wilma,Raasillan Alea, tuli käymään Anun kanssa  ,mutta Roppa -mamma sai komentaa vain oven takana.Ropalla on vielä piipitys päällä (= valeraskautta siis) ja Sissiä on komenneltu ahkerasti.Lähdimme vain  Sissin ja Wilman kanssa vähän ihastelemaan marraskuista harmautta Vääräjärvelle.Tutulla nuotiopaikalla oli jo nuotio valmiina ja courmet-makkarat ja kahvi termarissa maistui taas."Typsykät" saivat omat nakit.Wilmalla oli ilmeisesti myös valeraskautta,niin pontevasti se teki oman pesäkuopan nuotion viereen!Sissi sai huomata olevansa pikkusisko,mutta eipä se haitannut!

 
 
Paljon on siskoksissa samaa,Sissi on vain hieman isompi.Wilmalla on upea karva ja väritys.
.Kiitos Anu käynnistä,oli tosi mukava tavata suloinen Wilma!Wilmalle kiitokset miljoonasta pususta!Mukavaa syysmatkaa Suonenjoelle ja monet kiitokset lämpimistä ja kauniista sukista!Menevät käyttöön!

3 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, vaikka Wilmalla hieman hakusessa tuo poseeraminen vielä onkin Sissiin verrattuna :)ja kiitos toivotuksista. Wilmalle koittaa loma huomenna, äidille ja isälle ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Oli aivan upeata nähdä sinua ja Wilmaa. Samalla toivotamme sinulle riemukkaita synttäreitä rooliasussasi Marilyn Monroena. Nauti!
   Elämän viisaus lopuksi.Aurinko paistaa aina, joskus voi olla pilviä edessä, mutta tuuli vie nuo pilvet aina varmasti pois. Toteuta haaveitasi, muista lause: Sitten joskus ei tule koskaan.

   Erna, Reijo ja Kiira, Sylvi, Roppa,Sissi

   Poista
 2. Hei ja terveisiä Espoosta! Törmättiin teidän isäntään eilen aamulenkillä ja hänen kehotuksestaan tulinkin vierailulle teidän blogiin. Hienoja kuvia :)

  Heidi ja tiibetinterrierit Opri ja Ainu

  VastaaPoista