sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Sylvi 11 vuotta ja Tammikuuta Tammisaaressa

Sylvin synttärit sujuivat tutuissa merkeissä eli nakkikakkulla herkutellen.Yksitoista nakinpätkää kakun päällä,raejuusto-kuorutus,resepti ei ole monimutkainen.Maistuva lopputulos kuvista päätellen!


Sylvihän tuli meille pienen harkinnan jälkeen.Halusimme saada Kiiralle kaverin,ehkä myös pentuhaaveita oli ilmassa.Sylvi tuli Saksasta,emä oli saksalainen Naukka ja isä alunperin Suomesta,Elgin.
Sylvi oli persoona jo ensihetkistä alkaen, eikä ehkä helpoin koira.Sylvi teki ensin,sitten mietti.Eli nopea liikkeissään.

Se on herkkä koira,mutta toisaalta täynnä elämäniloa.Muutokset eivät ole sille mieleisiä.Kuitenkin  se viihtyi parhaiten tästä porukasta koirahoitolassa!Lauma on sille tärkeä,varsinkin Kiira.Toki Sissikin.Ropan kanssa sillä on eniten hankaluuksia, Sylvin on vaikea päästää Roppaa yläpuolelle.Toisaalta Roppa hyväksyy sen,joten annamme asian olla niin

Sylvillä todettiin kaihi kaksi vuotiaana ja oikeaan silmään laitettiin tekomykiö 8 vuotiaana ja se sopeutui siihen hienosti.Harmi,että siihen tuli nk.jälkikaihi ja paineet nousivat hurjiksi.Ilmeisesti se oli kovin kipeäkin.Viime kesänä oikea silmä poistettiin ja sen jälkeen Sylvin elämä on ollut taas ennallaan.
Sylvillä on metsästysviettiä,mutta tällä hetkellä se kohdistuu vain myyrien kaivamiseen!Tosin huonolla menestyksellä,yhtään elävää se ei ole löytänyt.Mutta se ei haittaa!


Sylvi ja Sissi tutkimassa jäänreunaa.Olisikohan täällä myyrä?Tai jäähiiri?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti