tiistai 21. toukokuuta 2013

Mäkäräiset saapuneet

Kevään neitseellinen alku on jo takanapäin ja lämpö ja valo,toki kosteuskin,on herättänyt kaikki ötökät.Toki hieno asia linnuille,lienevät hyvää proteiinipitoista ruokaa,mutta ...kovin tekevät kipeitä ja kutisevia paukamia meille ihmisille.Parasta unohtaa kevyt kesävaatetus ja nöyrästi pukea pitkälahkeiset paidat ja housut,jalkaan saappaat kasvimaalle mennessä.Koirat osaavat peittää paljaamman vatsan pitämällä sitä maata vasten.

                                        Roppa nauttii ulkonaolosta

                                 Ketunleivät kukkivat jo

                                   
                                       Samoin rentukat

                               
                                       Valkovuokkoja on todella paljon ,kukinta loppusuorallaSissiä kiinnostaa kaatuneiden puiden juurakotTalvella näimme ison tumman linnun usein lähtevät lenkkipolun vieressä kasvavasta männystä.Jätökset paljastuivat lumen alta ja teerihän se oli ollut.Komea lintu,ukko-teeri.


Koko tyttö-porukka kuminalaitumella

1 kommentti:

  1. Voi että täällä on aina niin ihania kuvia! Huomasin, että sä olet onnistunut ottaan oikea aikaisen kuvan Ropasta oravajahdissa! Jetillä ollut aina sama harrastus, mutta ikinä en oo onnistunutut kuvaan saamaan. Nyt en enää anna sen kiivetä puuhun, ettei vaan putoo vanhuuttaan väärinpäin sieltä!

    VastaaPoista