perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kesätunnelmia

Huh huh,onko siitä jo yli kuukausi,kun viimeksi kirjotin jotain.No,kesällähän tehdään kaikenlaista mukavaa ja minulla ei ainakaan sisällä kykkiminen kuulu niihin kesätekemisiin.Siis blogikin on jäänyt.
Kesä on sujunut hyvin,ainakin melkein.On lomailtu,käyty Saaressa,Hanko ja Tammisaari koluttu.Huoltakin on ollut,nyt taas paistaa aurinko!Kiira,joukon Pomo,alkaa vanhettua.Ja vaivoja kertyä.Pahat rakkotulehdukset jo useamman kerran vievät voimia ja nyt etutassun kynsi taipui poikki.Kiira oli tosi kipeä,varoitteli jo minuakin koskemasta.Eläinlääkärillä piti laittaa kuonokoppakin ja tutkia syvässä unessa,niin kipeä se oli.Tällä hetkellä toinen ab-kuuri päällä ja tassuside ja uintikielto.Vauhti on hiljentynyt Pomolla,toivottavasti se palailee takaisin.
Sissi ,joukon Mustang,kesyttämätön Nuori,on nauttinut kesästä.Mietin,keneltä se on perinyt vuorikauriin geenejä,niin sulavasti se liikkuu jyrkilläkin kallioilla,ylös ja alas,hyppii ja tutkii.Katse kääntyy Isä-Celloon,onhan se Saksan-maalta kotoisin,ja siellä niitä vuorigaselleja on!Roppa välillä yrittää komentaa sitä ja vielä se alistuukin Mamman komennon alle.
Nyt pari kuvaa Saari-seikkailusta:

                                                 Koko porukka

 
Roppa oli jo viidennen kerran Saaressa
 
 
 
                                        Sissi,vuorigaselli,hyppäsi rannalla olleen veneen päälle

                                        Kiira,lauman Pomo,vielä voimia riittää tyttöjengin kurissa pitämiseen


                                        Sissi ja Roppa haistelemassa järven tuoksuja
                                         Valmiina lastaukseen!

1 kommentti:

  1. Meillä noita vuorikauriita asuu :D nimittäin Sissin isä Cello sekä Cellon poika Totoro. Cello on erikoistunut erilaisiin tasapainoa vaativiin juttuihin, vaikka Doboon, Totoro taas luonnon esteisiin, vaikkapa pystysuoraan, jäiseen kallion kylkeen ;)

    Oikein ihanaa kesää!

    t. Kipa & lauma

    VastaaPoista