tiistai 13. elokuuta 2013

Leirimuistoja

Tänä vuonna leiri pidettiin Inkoossa ja sehän sopi hyvin,ajomatka oli miellyttävät 45 minuuttia.Leirin järjestäjä-porukassa oleminen taas toi muutaman työhetken ennen leiriä sekä leirin aikana.Mutta mitä sitä ei tekisikään omaan mukavan harrastuksen takia!
Leirillä oli paljon koiria,osa koko viikonlopun ajan ja osa lauantaina vain vierailemassa.Nopeasti laskettuna ehkä 70 !Eikä yhtään tappelun-nujakkaa edes saatu aikaan!Kyllä ovat urosten luonteet niin paljon pehmentyneet (vai omistajien taidot parantuneet?)

Sissi ja Roppa .Vanhat neidit Kiira ja Sylvi jäivät kotiin pitämään Kepoa silmällä...


Leirillä saimme monta uutta kokemusta:Agi-harkat hienossa ukkosmyrskyssä,valokaari antaen loppuhuipentuman.Tai keskiyön savusauna ja mahtava kylpy paljussa tähtitaivaan alla lepakoiden hienon lentonäytöksen alla.Ja paljon muuta evästä syksyn ja talven pimeyteen.

Tässä leirin kuopus Hummeri väsyneenä sunnuntai-iltapäivällä.Hummeri lähti leirin jälkeen USA aan.Hieno,tosi reipas koirapoika!

Leirillä oli paljon tuttuja ja ehkä eniten pusuja sain kolmelta nuorelta urokselta eli Ruffelta,Akolta ja Jalolta.
Ruffe kävi tutustumassa Ellan,joista kuulemme toivottavasti vielä lisää...Valitettavasti nuoresta parista yhdessä en ehtinyt saada kuvaa!Tässä Ruffe,kohta 3 v!B-pentueen pojat ovat kasvaneet komeiksi nuorukaisiksi .Aivan upeita myös luonteeltaan.
Tässä Jalo:


                                           
Ja Ako

                                              Ja pojat yhdessä

                                       

Kaikille kiitokset mukavasta leiristä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti