sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Pihka Messarissa

Talven tulo lähestyy, ja pimeys lisääntyy!Välillä maata peittää sentin ,parin lumikerros,välillä sataa vettä. Tai kova tuuli heittelee oksia,katkoo puita  ja  katkaisee sähköjäkin.Viikonlopulla oli taas myrskyn vuoro ja kotimme sai olla ilman sähköä reilut 14 tuntia.Kylmä hiki nousi niskaan,kun sähkökatkoksen syy oli vielä 12 tuntia sen alkamisen jälkeenkin mysteeri!
No,vika  onneksi löytyi ja kotimme alkoi taas lämmetä(ja vedet juosta,valot palaa,koneet toimia)

Myrsky inen tuuli ei todellakaan ole Pihkan suosikkeja!Jostain syystä se ei pidä sen ujelluksesta ollenkaan!Perjantaina oli Messarissa Pihkan toinen näyttely ja kehä alkoi kello 9.00.Ja myrsky ujelsi parhaimmillaan saapuessamme Messukeskuksen pihaan.Yritimme selvitä parkkihallista sisään näyttelyhalliin parinkymmenen muun koiran kanssa ja pihalla metallitelineet antoivat "lisämausteen"äänimeteliin.,
Harjoittelimme pöydällä-oloa ja liikkumista matolla sisällä.Pöydällä se jänskätti niin,että pöytä horjahti ja Pihka hyppäsi ketterästi alas.Matolla se onnistui astumaan jonkun kolisevan kannen päälle ja loput voi arvatakin:ei ollut Pihkan päivä.Tuomari oli erittäin ymmärtäväinen,antoi mahdollisuuden toiseen kierrokseen  ja hetken se liikkuikin niinkuin se osaa.


"Mittasuhteiltaan erittäin hyvä,hieman ujo,feminiininen narttu.Hyvä purenta.Feminiinen pää.Suorahko etuosa,riittävä luusto.Hyvä rintakehä.Kaunis turkki. ja väri.Turhan luisu lantio.Kovasti taipumusta tänään peitsaamiseen ja ylälinjan pitäisi olla vakaampi tänään" Laatuluokka :Hyvä

Kuitenkin olin tyytyväinen päivään.Pihka on kaunis,hyvä kroppainen koira. Se vain kaipaa lisää harjoitusta.Samoin esittelijä!Kiitos Pihka päivästä.!

Paikalla oli 17 koiraa.

Foxi-täti ,Ropan toinen "sisko",otti aika rennosti.


Jyrä ei ole unohtanut Pihkaa,Harmi,että en ehtinyt ottaa kuvaa nuorenparin hellästä kohtaamisesta.

Iltapäivällä kävin ihailemassa jäätyvää Kaitalampea.Tuuli oli tyyntynyt ja koirat ihmettelivät jäistä pintaa.Sissi taisi kyllä tutkailla rannan mahdollisia oravia!


1 kommentti:

  1. Tällaisiahan nuo länderit ovat, seuraava näyttely on varmasti jo paljon parempi!
    Kiitos Erna kauniista joulukortista! Tunnelmallista Joulua ja hyvää joulumieltä Uutena vuotenakin! Kaarina

    VastaaPoista