keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Ropan terveiset

Annetaanpa Ropan kertoa:
Klenin tapaamisen jälkeen on väsyttänyt.Toki oravia olen Sissin kanssa yrittänyt poistaa talomme etupihalta parhaan kykyni mukaan,mutta aina ne typerät tupsukorvat palaavat.Eivät edes lotkauta korvaansa,vaikka käytän kaikki länderi- kirosanani ikkunan toisella puolella.Välillä on ollut mukava käpertyä Pomon polvitaipeeseen nukkumaan.Tai nauttia päiväunista takan lämmössä.
Välillä kyllä ruoka ei ole maittanut.Onneksi Pomo on heti vaihtanut parempaan,eilen sain jopa porsaan uunipaistia,joka kyllä maistuikin hyvältä.Ja tänään raaka jauheliha taas maistui melko mukavalta!

Tänään Kepo-harjoittelija otti minut mukaan autoon, ja lähdimme hakemaan Pomoa töistä.Jatkoimme suoraan Eläinlääkäriin,joka aluksi kyllä minua hieman jännitti.Kun siellä  melkein aina jotain tyhmää lopuksi tehdään.Tänään ei tehty mitään tyhmää,sain maata pehmeällä tyynyllä,vatsa ylöspäin.Vatsaani siveltiin kylmää rasvaa,joka ei tuntunut miltään.Ja sitten se ell Eeva alkoi hihkua jotain useammasta.Pomo ja Kepoharjoittelija rapsuttivat minua kovin tyytyväisinä ja kuulin jotain puhuttavan jotain kuudesta tai seitsemästä.Pomo taisi näyttää oikein onnelliselta!Hoh hoijaa,ovat ihmiset vähän hassuja.Innostua nyt tuollaisesta,josta olemme Klenin kanssa jo tienneet monta viikkoa.Reilun kuukauden päästä taidan hoidella pikku parssoniländereita tyytyväisenä.                                   Siis Kleniroppia ihan oikeasti tulossa !

2 kommenttia:

 1. Onnea kovasti Ropalle loppuodotukseen ja tietysti malttia ja hermoja taustajoukoille!
  Ja myöhässä (hämäläisittäin ?) Kiiralle paljon 13-vuotis onnitteluja!

  terveisiä meiltä kaikilta jettiläisiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Kiira voi erinomaisesti, haluaisi leikkiä ja vinguttaa possua koko päivän, korvissa vain soi! Ropan vointi taas erinomainen, ruoka ja päivälevot maittavat. Alkaa jo vyötärölinja muuttua.

   Poista