sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Muutto ja muuta mukavaa

Viikonloppu sujui vauhdikkaasti.
Pennut saivat tavata monta uutta ihanaa ihmistä.Perjantaina kävivät Elsie ja Heikki sekä Nina ja Pertti,lauantaina vuorostaan Anu,Viivi,  ja Tero,Saila ja Jassu.Jassu toi kivoja pieniä palloja, joita pennut ovat ihmetelleen tänään.
Sunnuntaina pennut saivat oman huoneen, toki mamma muutti mukana.Hieman jänskätti astella tutun pentulaatikon ulkopuolella, ihan yksin.Ukk osoitti kaimansa jämäkkyyttä, se ei näyttänyt ulospäin muuta kuin iloisen ilmeen.Myös Torsti teki saman.Tytöt olivat naisellisen hämmästyneitä (ja kertoivat sen myös).
Uusi huone otettiin vastaan hyvin, nyt on tilaa. Myöhemmin valtakunta laajenee keittiöön ja takkahuoneeseen, kunhan on aika tavata isotädit Kiira ja Sylvi.Ainakin vielä ei Roppa heitä  huoli sijaiskasvattajiksi, joten odotellaan.
Sunnuntain vierailijoita oli Takaloiden koko perhe ja Kati ja Tero.
Pennut saivat myös tavata pienen miehen, Juho 11 kk, joka oli innokkaasti leikkimässä samoilla leluilla.
Oli mukava nähdä pentujen ja Juhon yhteiseloa, luontevaa ja vailla pelkoja puolin ja toisin.Roppa oli kuitenkin eri mieltä, sen mielestä pieni mies pentujen lähellä oli epäillyttävä .
Viikonloppu oli hieno, pennut saivat tavata tulevia omistajia ja päinvastoin. Lämmin kiitos kaikille, mukava kun kävitte.
Ai niin, kävihän Ropan agi-kaveri Pokokin moikkaamassa.Tosin pentuja ei vielä näytetty, vaikka tuskin Poko niille mitään olisi sanonut.Pokoa tosin kiinnosti Ropan kumma haju( lue tuoksu),taisi mamman maito tuoksua.
Laitan huomena kuvia "vauhdikkaista tilanteista ja hetkistä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti