tiistai 28. syyskuuta 2010

Tiistaitouhuja

Pennut ovat hienosti sopeutuneet uuteen huoneeseensa.Koko porukka tutkii ja touhuaa syömisen jälkeen.Lihaksia treenataan juoksupyrähdyksillä ja painiotteluilla, toki länderinluonnetta testataan myös rähinäharjoituksilla.Mamma on kovasti huolissaan siitä harjoittelusta, se yrittää lopettaa nujakkaharjoittelun pistämällä pään sekaan.Eilen illalla Anso yritti harjoitella Ropan kanssa tarttumalla sen partaan, mutta silloin Ropalla paloi käämi kiinni.Se urahti aika voimakkaasti pennulle ja pentu tiesi menneensä liian pitkälle ;se lähti ulisten juoksemaan pesälaatikkoon.Roppa meni perässä ja nuoli pennun naamaa:enhän minä tarkoittanut sanoa sitä niin kovasti!
Pennut ovataloittaneet kiinteän maistelun:raakaa jauhelihaa,nappulaa liotettuna ja munankeltuaista.Hyvältä maistuu!Kaikki syövät innolla, Roppa saa loput .
Nyt nimiarvailuun vihje numero 3 : "Se rientää luoksesi, reipas ja iloinen pentu.Tuoko se aarteen,kultakasan sateenkaaren alta?Elämä voi olla kuin arpapeliä, mutta teräsmiehet ainakin pärjäävät."
Ja kieli ei ollut saame vaan.....latina
Ensimmäisessä kuvassa kasaharjoittelua,2. kuvassa Urho, 3. kuvassa Torsti ja Urho, 4. kuvassa Torsti ja Anelma

1 kommentti:

  1. Hyvälle näyttää ja kuulostaa! Mamma on onneksi heti tajunnut vetää pienokaisilleen rajan oikeaan kohtaan ja lepyttelytaidotkin ovat mallikkaasti esillä :)

    VastaaPoista