sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sydäntalvea ja pystykorvia

Välillä voisi liittyä lumenpudottajan kimppaan ja karistaa lumet niskasta-paljonkohan matkarahaa noista karvakuonoista saisi?Ei suinkaan, kavereissa ei ole mitään vikaa, mutta tämä talvi välillä mättää.
Olen tampannut "kinttupolkua" aika mukavaksi kulkea mutta viime yön myrskytuuli oli täyttänyt sen lumella.Upeasta polusta ei tietoakaan aavalla lumikentällä.
Siinä sitä rämmittiin uppoavassa lumikentässä tuulen vielä tuiskuttaessa jäätävää kylmyyttä kasvoihin.Ropan puku valui pois takajaloista sen yrittäessä hyppiä lumessa,Sylvi oli kääntymässä heti kotiin, Sissi vain ihmetteli Kiiran kanssa.
Viisi-kuukautis-pentujuhla lähestyy!Olen kutsunut Raasillan A-pennut perheineen 5.2 meille ja kaikki paitsi Ninni pääsevät tulemaan.Upeaa!Ninni kävi näyttäytymässä viime torstaina ja upea typykkä siitä on kasvanut.Sissin mielestä Ninni ei olisi saanut tulla hetkeksikään syliini, Sissi on aika kova komentamaan (kun isotätejä ei voi) Hetken päästä Ninni oli tasavertaisena kisaamassa ja vauhtia riitti.Ninnillä on upea pitkä turkki, aivan mahtava parta.Suloinen pentu, Katilla ja Terolla koira hyvin hallinnassa.
Eilen kävin antamassa teippausapua Elsielle.Otto-poika inhoaa korvien teippaamista, mutta hyvinhän korvat saatiin lookkiin hetken pyristelyn jälkeen.Luultavasti ovat jo pois teipeistä tänään.Ihana pusuttelija ja edelleen pennuista suurin,komea kaveri kasvamassa Elsielle ja Heikille.
Aikamoisia pystykorvia nämä pennut ovat, mutta osalla korvat ovat hyvännäköiset hetken teippauksen jälkeen.Pitkät hännät Roppa on periyttänyt ,Sisilläkin sentin pidempi kuin mammalla.

Laitan tähän muutaman kuvan Ninnistä,Raasillan Alacer.Kuvat eivät ole hyviä,eivät tee oikeutta Ninnille!
Alimmassa kuvassa Kiira,Roppa ja Sissi, näin auvoista yhteiselämä on.Toki toisenlaisia hetkiäkin on...
Ja tietysti pari lumikuvaakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti