maanantai 7. helmikuuta 2011

5kk tapaaminen A-pentujen kanssa

Viime lauantaina oli meillä tosi mukava pentutapaaminen täällä Raasillassa.
Lippu oli tangossa, ehkä joku luuli sen juhlistavan Runebergiä.Kyllähän me niitä torttujakin söimme, mutta pääosassa olivat 5 kk täyttäneet pennut (tai nuorukaiset, niin isoja ne olivat,pojat nostelevat koipeakin jo komeasti)
Ainoastaan Ninni oli estynyt tulemaan synttäreille.
Otto ja Ruffe ovat porukan suurimpia,painoa jo yli 10kg.Perässä tulee Rafael,yli 9kg sekin.Tytöistä Sissi ja Muru painavat 8.3,Wilma hieman perässä 6.9.
Kyllä oli mukava tavata,kaikki olivat hurjan hyvin käyttäytyviä ja aivan ihania pusuttelijoita.Hetken Ruffe ihmetteli,olihan viime tapaamisesta jo yli 3kk,sitten muistista tuli joku tuttu juttu ja sitten pusuteltiin!
Koirat ovat upeasti omistajien ja perheiden hallinnassa,partaa on kaikilla,toisilla hieman vähemmän ja korvat hampaiden vaihdon myötä ihanan persoonalliset.Onneksi kasvattajalla on teippiä!
Wilma oli kasvanut todella paljon,emme olleet tuntea sitä söpöläistä.Ja luonnettakin löytyy.
Sissi oli tosi mustis,toki isoäidin luonnetta on periytynyt tännekin.
Rafael ja Otto ovat ihania pusuttelijoita,samoin suloinen hyväluonteinen Muru!
Ruffe oli rauhallinen,tilanteen seuraaja,mutta mukana ryhmässä.Tuli Toto-eno mieleen!
Kaikilla on kaunis punaruskea väri.
Kävimme läpi tärkeitä asioita ja toki juhlittavat karvakuonot saivat herkutellakin;juhlakakusta ei jäänyt kuin pieni pala Roppa-mammalle(joka ei niin kovin innoissaan ollut näistä juhlista,juoksun jälkeinen alakulo..)
Sissi oli aivan juhlien jälkeen kaikensa antanut, mutta onnellinen...
Nyt taas jaksaa tätä talveakin,vaikka tämänpäiväinen aurinkokin ei ollut hassumpi piristäjä.
Kaukotsemppejä Foxi-siskolle,jonka synnytys on jo niin lähellä!Me kaikki täällä pidämme peukkuja! Tai tassuja ylhäällä!Niinkuin Sissi näyttää mallia!

1 kommentti:

  1. Kiitos vielä juhlista! Oli todella mukavaa ja sain hyviä neuvoja mm.johtajan roolin vahvistamiseen. Nyt Wilmakin malttaa odottaa ovella, että minä saan kulkea ensimmäisenä ulos ja sisään :)

    VastaaPoista