perjantai 4. huhtikuuta 2014

Akon vierailu

Kävin eilen iltalenkillä Akon ja Jennin kanssa Vääräjärvellä. Ako, Raasillan Brownsugar, on Ropan 2. pentueesta,pian 2 vuotta vanha .Ako on komea nuori uros,avoin ihmisiä kohtaan .Lihaksistoa alkaa olla todella hyvin ja liikkeet sillä ovat hyvät.Jenni harrastaa agia Akon kanssa ja  esteet alkavat olla hallinnassa.Hieman pullistelua muita uroksia kohtaan,niinkuin näillä nuorilla,keskenkasvuisilla ländereillä on yleisesti.Hienosti Jenni on Akoa kouluttanut,oli ilo tavata taas upea Ako.
Tässä illan kuvasatoa:

 
 
Isä-Meseä löytyy Akosta paljon,toki myös Roppaa.Hieno yhdistelmä,upea lopputulos( no,ehkä kasvattaja hieman vaaleanpunaisin silmälasein omaa kasvattia arvostelee)Vääräjärvi oli jo hieman sula rannoista ja ilta-aurinko kruunasi hienon maiseman.Järven sulassa uiskenteli telkkä pariskunta.Niityn laidalla näimme metsäkauris-pariskunnan, ja Ako antoi niille rauhan jatkaa ravinnon etsimistä.Hieman kyllä kauriita Ako kiinnosti,ne katselivat pelottomasti paikallaan.Hienoa eläimiä nekin.
Kiitos Jenni ja Akoa todella mukavasta iltalenkistä!

Roppa pyöristyy silmissä ja ruoka maittaa.Kovasti se on hellyydenkipeä.Tässä Sissi ja Roppa- mamma,näinkin länderi voi istua!
 
 
 
 
Vielä 2.5 viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Ihana masu. Taitaa siellä olla ainakin kahdeksan pentua ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi viikkoa ja pari päivää,sitten nähdään.Kyllä meitäkin hieman jännittää!Vai onko kaikki vain vanhemman rouvan pyöreyttä,sitä ainakin meillä kaksilahkeisilla on uumalla!Terkkuja! Erna

      Poista