sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Onnea Raasillan B-pentue,kaksi nakkia kakun päälle

Tasan kaksi vuotta sitten syntyivät Raasillan pentueen 8 terhakkaa länderiä,eli Jalo,Ako,Milo,Tyyne,Maisa,Kaisa,Pihka ja yksi enkeli pentu.Roppa-mamma lähettää tosi lämpimät terveiset ja onnittelut:"Hau Hau.Olkaahan koiriksi!"

Tässä Jalo: 
Jalon elämä sujuu hienosti Kangasalla.Johannan kanssa voi käydä aksaamassa,ja lasten kanssa voi pitää muuten vain hauskaa.Reilun kuukauden päästä Jalo on saamassa karvaisen pikku-veljen,tib-länderin.
 
Sitten Akon terveiset:
 
 Tässä Vili,Akon parsson-isoveli ja AkoAko asuu Vantaalla ja  käy Jennin kanssa agilitya harjoittelemassa ja nyt kaikki esteet alkavat olla hallinnassa.Hienoa Ako,onnea kilpailuihin!


Tässä hyppää Tyyne,Raasillan Blueberry.Tyyne asuu Palokassa,lähellä Jyväskylää.Se harrastaa myös agilitya Veeran kanssa .Tyyne voi hyvin,perheeseen on tullut uusia kissoja vanhan Simo-kissan kuoltua.Kesällä Tyyne saa tutustua myös uusiin hevosiin.

                                                                      Tyyne harjoittelemassa kepeillä

                                                

Maisa,Raasillan Brunette
 
 
Maisa asustaa Helsingissä.Maisan omistajien ollessa pitkällä lomareissulla vuodenvaihteessa se on asustanut myös muuallakin ja aina sopeutunut hienosti.Maisa on älykäs ja tuo omistajilleen paljon iloa .Tässä kepin pilkkomista sopiviksi hammastikuiksi

Sitten Kaisa,Raasillan Blossom.Kaisa asuu Tanskassa kolmen muun länderin kanssa ja harjoitellut agia myöskin.
Siitä tuli juniori-voittaja Tanskassa
Kaisa on nyt astutettu Hannibal`lla ja näiden pentujen pitäisi syntyä äitienpäivän tietämillä.Kaisalla on tempperamenttia,mutta hän osaa olla tosi ihana.Onnea Kaisalle odotukseen,pidämme kovasti peukkuja pystyssä!

                                                                       Kaisa

Sitten Pihka,Raasillan Brighteye

 


 
Pihka asustaa Helsingissä ja lenkkeilee Talin kenttien ympärillä Huugon,melkein isoveli-länderin kanssa päivittäin.
Pihkalla on paljon muitakin koirakavereita,se on hyvin sosiaalinen.Käyn Pihkan kanssa arki-tokossa,ja välillä se osaa olla aika blondi.Mutta saan aina roppakaupalla pusuja!


Loppuun vielä isä-Mesen terveiset:

 
Mese voi hyvin ja agilityssä se on noussut 3-luokkaan.Sillä on jo pari SM-nollaa kasassa.Tanja kävi sen kanssa näyttelyssä ,Jkl:ssä,ja tuomari valise se ROP:ksi ja se sai CACIB n! Tuomari oli kehunut sen liikkeitä ylvääksi!Hienoa Mese!Olet mahtava isä, ja upea luonne!
Loppuun Ropan kuvat.Kovin paksusti se voi,mutta diplomaatisena mammana se ei halunnut pilata B-pentueen syntymäpäivää synnyttämällä samana päivänä .Pentulaatikko on jo siirretty makuuhuoneeseen ja Kiira,Syke ja Sissi muuttivat kepoharjoittelijan kanssa työhuoneeseen.
Tervetuloa C-pennut!Ihana kevät odottaa!
 


2 kommenttia:

  1. Kyl on ISO masu ♥ Täällä jo odotetaan synnytystä malttamattomana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitavat pennelitkin haluta jo ulos,kova vipinä käy vatsanahan alla.Tänä aamuna Roppa meni sängyn alle kaivamaan,olisiko huomenna?

      Poista