keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

6 viikkoa täynnä

Tänään oli punnituspäivä ja hyvin painoa on tullut.Säde ei enää pidä 1.sijaa,Salama meni ohi.Sumo on hyvin lähellä,myös Sappe.Seera on jo melkein 1700g,Sooda 1850g. Ruoka maistuu hyvin,nappulamössöä,Royal Caninia, ja AB-piimää,lisukkeena kanaa,kalaa tai jauhelihaa.Lammikot lisääntyvät,mutta onneksi ulkoilu on osa päivärutiinia.
Eilen Klenin omistajat Tiina ja Ville kävivät.Ja niinhän siinä kävi,että yksi pentu sulatti lopullisesti sydämmet,Sooda,Carpe Diem.Pennun oma koti tulee olemaan Torniossa Merjan ja Janin luona,mutta nyt aluksi se on Tiinan ja Villen luona kaksi viikkoa.Ukko,Klenin poika oli mukana ja hyvin puolisisarukset tulivat toimeen.

                                                          Ukko ja Rauha

Nämä kaikki kuvat on Ville ottanut,jättikiitos upeita kuvista.Niitä löytyy lisää Klainon sivuilta.Osa pennuista nukkui Tiinan ja Villen vierailun aikana,otan niistä pennuista enemmän kuvia huomenna.

                                                     Seera

                                                         Sale

                                  Selma,Rauha ja Sappe


                                                             Selma

Sale ja Sappe

Säde putkessa

Selma,Säde ja Sappe-yhtäköyttä toki

Sale ja Sappe


Putkessa Seera,Rauha vartiossa

Nyt onkin jo keskiviikko,eilinen oli aika tapahtumarikas, ja aikaa kirjoitteluun ei jäänyt.Pikkuihmiset kävivät siedättämässä, ja siedättymässä ,samoin naapurit.Myös englantia harjoiteltiin,hyvin sujui pentusilta.Illalla kävi pennuille tosi tärkeä vieras;Ilve,12 viikkoinen läntsy-poika.Sumo menetti sydämen!Siitä enemmän ,toivottavasti Hannan kuvien kera,myöhemmin.Kiitos Päivi ja Hanna iltavisiitistä ja upeista tuliaisista!Pallot ovat tosi mieleisiä ja sumo uneksii vieläkin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti