lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kotiinmuuttopäivä 2

Eilen illansuussa pääsivät Nixi (Raasillan Celavie),Alpo(Raasillan Cruiser) ja Hemmo (Raasillan Crescent)lähtemään kotiin.Päivä oli aika sateinen ja pääasiassa ulkoilut hoidimme "liikkeellä".Eli parikävelyä pihalla(tai siis juoksua)Toinen syy kävelylle oli se,että aitauksessa pentuset keksivät,kuinka löytää multaa ruohikkoa repimällä irti.Eivät enää minun esteet riittäneet,kun sitä ihanaa multaa löytyi joka puolelta ruohon alla,kun vain vähän kaivoi!Muuten päivä sujui hyvin,varsinkin Alpo ja Hemmo keksivät yhteisen riehunta-leikin!

                                 Joukon kuopus,Alpo

 Viimeinen energia-tankkaus tällä ihmeaineella.Hemmo ja Nixi.Hemmolla länderi-korvat.

Ja sitten lähtöä,johon liittyy haikeutta.Pennut olivat tosi reippaita.Alpon lähtiessä raju sadekuuro yllätti meidät auton luona ja isot sadepisarat rummuttivat autokatoksen kattoa voimalla.Alpo ei siitä paljonkaan hätkähtänyt,jatkoi Helin mielenkiintoisen kaulakorun tutkimusta,joka ilmiselvästi oli Alpolle tarkoitettu .

Ensiksi lähti Nixi,Vantaalle.
 Hyvää kotimatkaa,Nixi.!Päivikin luona saat hyvän ja touhukkaan koiraelämän,pääset agikentän reunalle aluksi sitä ihmettelemään.ja koiranelämää isoveli russeli Nipan ja isosisko parsoni Nitan valvovien silmien alla.Illalla saimme viestiä Päivikiltä,että kotiintulo oli sujunut hyvin,hieman isoveli ja isosisko epäilivät,oliko tämä nyt niin hyvä juttu.Voin vakuuttaa Nipa ja Nita,että pikkusiskonne Nixi on teidän faninne koko pienellä länderin sydämellä!Aurinkoisia päiviä Nixille!Ja koko laumalle!

Sitten lähti Alpo-hurmuri.Kotimatka Hollolaan oli sujunut hyvin ja omasta kodista  oli heti  löytynyt uusia  ihania leluja.

Hyvää koirapojan elämää,Alpo!Olen varma,että Harri,Hanna,Ville ja Heli pitävät sinusta hyvää huolta.
Tiedän,että viaton ilmeesi"Siis minäkö hölmöyksiä tein?Ei ollut tarkoitus!"ei aina auta,kun keksit uusia haasteita tutkittavaksi!

Sitten Hemmo.Isosisko Lyyli oli mukana ja aluksi Lyyli ei ollut ihan varma,oliko tämä nyt niin hyvä juttu


Sitten oikeaa koira-keskustelua,jossa Hemmo osoitti olevansa vain pienenpieni koiravauvaLyyli totesi:Selvä juttu.

Hemmolle saatiin valittua Jukan ruutupaitaan sopiva kaulapantakin.Kyllä Ristiinan kyläraitilla tullaan ihailemaan hienoa,yhteensopivaa look ia!
Laura laittoi viestiä illemmalla,että matka sujui hyvin ja illalla kotona koirat olivat jo hieman leikkineet yhdessä.Hyvää koirapojan elämää Hemmolle!Tiedän,että isoisoäidin jalansijoissa on hyvä kulkea!

Illalla Raasillassa oli hieman liian hiljaista.Skumppa ja Rauha tuntuivat etsivän laumaa,mutta yöksi käpertyivät hienosti vierekkäin nukkumaan.Aamulla yhteiset leikit taas löytyivät ja Skumppa muisti,kuinka ihanaa se multa on.Eli kävelylenkit sujuivat rivakasti,ettei Skumppa ehtisi syödä kiloa multaa!

Skumppa ja Rauha,rauhassa
Viimeinen hörppy ennen Tamperetta!

Puoleltapäivin lähdemme kohti Tamperetta,jossa Rauha ja Skumppa pääsevät Kleni-isän pentuhoitolaan.Tampereella on Agilityn SM-kisat,ja siellä tapahtuu "luovutus".Mirvan vielä kisatessa sunnuntaina  Tiina on luvannut pitää Skumpasta hyvää huolta  ja Rauha pääsee samalla tutustumaan isoveljen kanssa Tiinaan ja Villeen.Tornion kotiin Rauha muuttaa parin viikon kuluttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti