lauantai 7. kesäkuuta 2014

Eläinlääkärintarkastus

Eilen illansuussa kävimme eläinlääkärillä ja pennuille tehtiin pentutarkastus,silmien tarkastus ja niiltä otettiin DNA-testit(MyDogDNA).Ne käyttäytyivät tosi hienosti,reippaita koirapoikia ja tyttöjä!Sari,taitava silmäspesialisti, sai monta nuolaisua,myös kaikki tutkimusvälineet ja paperit tutkimuspöydällä tutkitiin.Dna-testit laatikot varmuuden vuoksi vielä reijitettiin,jotta näytteentutkijalle olisi tullut varmasti tarpeeksi näytettä!
Kaikilla uroksilla oli sukukalleudet.Kaikilla pennuilla olivat asiat hyvin pentutarkastuksessa,siis sydän-"luusto"-iho-napatyrää ei ollut-hampaat maitohampaita.
Silmät olivat terveet.Yksi pentu oli perinyt Ropalta alakyyneltiehyen aukon puuttumisen,muilla aukot löytyivät.Muutamalla pennulla oli jäänteitä sikiöaikaisista kalvoista,häviävät ajan kuluessa.Sari kehui koko pentuetta hyvin tasalaatuiseksi ja hyväksi.Pennut osasivat hurmata kaikki paikallaolleet!
Tästä on hyvä jatkaa!
Illalla otimme lasillisen kuohuvaa pentueen kunniaksi!
Tänään touhu jatkui vauhdikkaasti.Illalla ulkoilessa vauhti oli niin hurjaa,että vaihdoin kengät saappaiksi!
Selma oli niin kiinnostunut housun lahkeista,että luovutin!
Keskipäivällä Annen ja Saken reipas 2 v Nuka viihdytti pentuja.Varsinkin Alpo ihastui hurmaavaan tummaverikköön!Toivottavasti saan Annelta kuvia tämänpäiväisestä!
Huomenna on sitten viimeinen virallinen testi,pentutesti..Yritän pitää pennut rauhallisina aamupäivän,vain pakolliset ulkoilut.Katsotaan,onnistummeko!

                                             Sumon rapsutus

                                          Sale(Skumppa?)vauhdissa

                                   Kyllä leikkiminen on mukavaa! Sissi ja Sumo

Isosiskon ohjannassa Seera

Ja Selma ja Säde

Kasvattajan lahje ja Selma-villikko

Siis minäkö?
Sissi leikittää pikkusiskoja ja veljiä todella kauniisti.Se nauttii siitä kovin.Taitaa Sissille tulla näitä villkikkoja ikävä,kun ne muuttavat omiin koteihinsa viikon kuluessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti