keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Terveisiä pennuilta

On ollut mukava saada postia pentujen elämästä.Kaikki ovat hienosti sopeutuneet ja ovat olleet tosi  reippaita.Naskalihampaat ovat olleet kovassa käytössä,välillä housunpunteissa.Hieman ongelmaa on ollut ala-kulmureiden kanssa,ne painavat Rauhalla ja Nixillä yläikeneeseen.Rauha kävi eläinlääkärillä hakemassa ohjeita,ja kevyt ulospäin -jumppaus voi olla eduksi.Alaleuka kehittyy hieman hitaammin kuin yläleuka ja lopulliset purennat ovat vasta silloin kun pysyvät hampaat tulevat.

                                  Noppa ainakin tietää,mikä ero on nameilla ja nappuloilla

Osa pennuista on selvästi yrittänyt saada parempaa ruokaa.Nappulat eivät ilmeisesti ole maultaan niitä parhaimpia (en ole koskaan niitä maistanut,mutta haju muistuttaa märkää pahvia !) ja niinpä niiden syöminen on osalla välillä huonompaa.Fiksuja kun ovat!Kuitenkin painot ovat hyvin samassa suhteessa nousseet,Hemmo 3.6,Skumppa 3.2 ,Noppa 2.6.

                                                       Nixi,rento asento!

Sumo pentukarvat nyppitynä pois.Aluksi Sumo ei ollut niin varma,että tämä nyppiminen olisi nyt niin hyvä juttu,kuin Petra kertoi......

                                  Skumppa.kuvaajana Anu Lohikainen

Skumppa voi hyvin.Välillä kaikki oksat ja multakokkareet ja ruohotupsut maistuvat niiiin hyviltä,ettei Skumppa voi vastustaa  niiden herkullisuutta.

Pennut ovat hyvin sopeutuneet myös isosiskoihin ja -veljiin.Toki aikamoisia kiusanhenkiä nämä pienet suloisuudet osaavat olla,mutta toivottavasti isompien koirien fiksuudet ovat hyvänä mallina niille.

                                             Nixi ja isosisko Nila

                                                 Nilan leikkiinkutsu

Nyt kun olen ottanut ison askeleen Face-bookin salattuihin syövereihin,mutta vielä taidoiltani ihan ala-asteen alapuolella,en osaa siirtää niitä hienoja kuvia,joita on esim Tiinan(Klaino) tai Katin ja Teemun sivuilla(Flaksi tuli taloon)Käykääpä katsomassa.Rauhasta on myös hauska video hihnassa kävelemisen koukeroista.Rauha siirtyy omaan kotiin Janin ja Merjan luo Tornioon viikonvaihteessa.Hyvää kotimatkaa,Rauha!

Eilen kävin Noppaa katsomassa.Oli tosi mukava tavata, kahden viikon aikana Noppis oli selvästi saanut enemmän massaa kroppaan.Anne on tehnyt hyvää työtä Nopan kanssa,hienosti se käveli hihnassa,välillä toki ihanat kepit ja lehdet veivät mielenkiintoa.Paljon pusuja tuli kotiinvietäväksi.Roppa-mamma kiittää terveisistä

Ja loppuun Sumon kuva.Näinkin voi leluja löytääEi kommentteja:

Lähetä kommentti